Tokaj panzió

Tokaj panzió és egyéb szálláshelyek tekintetében nagyon jól ellátott kis város.  A különböző színvonalú hotelek mellett az alábbi panziók várják a kikapcsolódásra, pihenésre, borkóstolásra, túrázásra váró vendégeiket a történelmi borvidék központjába.

Tokaji Huli Panzió – Bodrog Panzió

A panzió Tokaj belvárosában a Tisza és a Bodrog találkozásánál épült.  A Huli Panzióban 12 a Bodrog Panzióban 7 szoba várja a vendégeket. A  két panzió pedig átjárható, így nagyobb társaságok, csoportok fogadására is alkalmas. A panzió akadálymentes és minden szobában található klíma. A szálláshely ingyenes Wi-Fi-t és 8-10 autó számára parkolóhelyet biztosít.

Cím: Rákóczi út 16. http://www.hulipanzio.hu/

Tokaj – Makk Marci Panzió

A Makk Marci családi panzió, Tokaj belvárosában, a sétáló utca közelében található. 5 szobával és egy apartmannal várja a kikapcsolódásra váró vendégeit. A Panzió alatt pizzéria üzemel.

Cím: Liget köz 1. https://www.makkmarci.hu/

Tokaj – Novák Vendégház

A Novák Vendégház 5 szobával, kerti sütögetési lehetőséggel várja vendégeit. Reggeli, valamint fél- és teljes panziós ellátás igényelhető. A szálláshelyen ingyenes Wi-Fi-hozzáférés és 5 autó részére parkolás biztosított.

Tokaj városközpontja 20 perces sétával érhető el.

Cím: Tarcal út 62. http://www.novakpanzio.hu/

Tokaj – Torkolat Panzió

A családi üzemeltetésű Torkolat vendégház Tokaj központjában, a Rákóczi Pincétől 650 méterre fekszik és szép kerttel, grillezési lehetőséggel, illetve borospincével várja vendégeit. 13 szobájában, – melyek 2-3-4 ágyasak és egy apartman, várják a pihenni vágyó vendégeket. Szolgáltatásaik közé tartozik a túrakenu és tandemkerékpár használat is, melyet az árak tartalmaznak. Ingyenes parkoló és WIFI is rendelkezésre áll.

Cím: Vasvári P. u. 26. http://torkolatpanzio.hu/

Tokaj – Vaskó Panzió

A családi panzió és borpince a Bodrog és a Tisza találkozásánál, a történelmi belváros kapujában található. 7 szobával és az Erzsébet hídra néző terasszal várja a vendégeit. A terasz alatt borospince található. A szálláshely ingyenes Wi-Fi-t és 2 autó számára parkolóhelyet biztosít.

Cím: Rákóczi út 12. http://vaskopanzio.hu/

Címlapkép: Huli panzió (forrás: https://www.booking.com)

Vissza a kategória cikkeire

error: Védett tartalom