Tokaj katlan

Tokaj katlan néven vált ismertté a tokaji Fesztiválkatlan, mely két játszóhelyen – a Nagyszínházban és a Teátrumban a legváltozatosabb műfajú produkciókkal – többek között musical és tánc előadásokkal, koncertekkel, kamara előadásokkal várja a nézőket egész évben.  

A változatos és színvonalas produkciók között mindenki megtalálja a szívéhez közelállót.

Tokaj Fesztiválkatlan

A Fesztiválkatlan Kelet-Magyarország legnagyobb szabadtéri színpada. Színpadának játékfelülete 70 méter széles, 25 méter mély. A középső részében 14 méter átmérőjű forgószínpad, és emelő is beépítésre került.

A szezonálisan működő kültéri nagyszínház 2850 fő befogadására alkalmas, mely a jól láthatóság érdekében meredeken emelkedő legyező alakú.

A színpadi produkciók összeállításánál nagy erők munkálkodnak azon, hogy évről-évre színvonalasabbnál-színvonalasabb előadásokkal kápráztassák el a nézőket. Az egyedi atmoszférájú helyre és a minőségi produkciókra egyre többen kíváncsiak, mivel sokszor pótszékezni szükséges az előadásokat. A gyönyörű környezetben fekvő szabadtéri színház már önmagában is látványosságot kínál. A környezetében nagy zöldterület, parkoló és korszerű játszótér is szolgálja a látogatók kényelmét.

Cím: Fesztiválkatlan, Tokaj Bodrogkeresztúri út 2.

Tokaj katlan – Fesztiválkatlan vacsorahajó

Ez az igazán egyedi program lehetőséget ad a fesztiválra érkezők, és a Tokajba látogatók számára, hogy egy vacsorával egybekötött, hangulatos hajókiránduláson vegyenek részt. Így Tokaj nevezetességei a két és fél órás út során egészen más megvilágításba kerülnek, illetve az érdeklődőket megismertetik a várost körülölelő folyókkal, és a felettük elterülő hegyvonulatokkal is. Az összeállított menüsor rendkívül ínycsiklandó, igazi fénypontja a hajókázásnak. A feltálalt ételek között megtalálhatóak a jellegzetes, hagyományos halételek, de a halat nem kedvelőknek is a kedvében járnak. Vacsora nélküli hajókázásra is lehetőség van.

A Danuvia rendezvényhajó a Tokaji közúti híd alatt található kikötőből indul 17.00 órakor.

További információk és fesztiválkatlan vacsorahajó elérhetőségek: https://fesztivalkatlan.hu/

Jegyvásárlási és program információk: https://www.jegy.hu/venue/tokaj-fesztivalkatlan

A Fesztiválkatlan működése is hozzájárul ahhoz, hogy Tokaj méltán viselje a Kultúra Magyar Városa címet, melyet 2008-ban Miskolc és Gyula mellett nyert el.

Címlapkép: Fesztiválkatlan (forrás: https://fesztivalkatlan.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom