Tokaj Hotel

Tokaj Hotel mellett a történelmi kis városban Tokajon még 5 szálloda található.

Tokaj Hotel

A Tokaj Hotel a Kopasz-hegy lábánál a Tisza és a Bodrog találkozásánál fekszik és 42 szobával várja a vendégeit. A szálloda szolgáltatásai között szauna, WIFI, és parkoló is elérhető. A hotel mellett üzemel a Tokaj Étterem, a kettő között közvetlen átjárás van.

Cím: 3910 Tokaj, Rákóczi u. 5.    http://www.tokajhotel.hu/

TokajVár Hotel

Tokaj egyik legfiatalabb szállodája a sétáló utcától pár percre található, a történelmi pincesorok közelében, 300 méterre a kikötőtől. A kétszintes szálloda 20 szobával, – melyből egy akadálymentesített, egy apartmannal, valamint egy belső parkolóval és WIFI-vel áll a vendégek rendelkezésére.

Cím: Bajcsy-Zs. E. út 5. http://www.tokajvarhotel.hu/

Tokaj Kelep

A 3 csillagos hotel Tokaj egyetlen konferencia és winestyle szállodája, mely 13 kétágyas standard szobával, 5 pótágyazható superior kétágyas szobával, és 5 Junior Suite-tal rendelkezik. Minden szobához terasz tartozik.

A vendégek kényelmét egész nap nyitva tartó wellness részleg (jacuzzi, infra- és finn szauna, kondi terem) drinkbár, a gyerekek számára gyereksarok biztosítja. A hotel szolgáltatásai között kerékpár – és vizisport eszközök kölcsönzése is megtalálható.

Cím: Tokaj, Bodrogkeresztúri út 44. http://www.hotelkelep.hu/

Toldi fogadó

A 3 csillagos hotel összesen 19 szobával várja vendégeit egy műemlék jellegű épületben és egy új épületben. Egy családi apartman is elérhető, családok vagy baráti társaságok számára. Wellness részleg is segíti az ide érkező vendégek kikapcsolódását, pihenését, melyben az alábbi szolgáltatások elérhetőek: só szoba, szauna, úszómedence, pezsgőfürdő.

Cím: Tokaj, Hajdú köz 2. http://www.toldifogado.hu

Tokaj – Millennium Hotel

A 3 csillagos hotel összesen 18 légkondicionált szobával várja vendégeit Tokaj belvárosában a sétáló utca mellett.  A szállodában kialakításra került egy egészség-wellness stúdió, melyben finn szauna és pezsgőfürdő szolgálja a vendégek felfrissülését. Ezen kívül egy jáde köves masszázs ágy is szolgálja a kikapcsolódást, feltöltődést. 

Cím: Bajcsy-Zs. E. út 34. http://www.tokajmillennium.hu

LaBor Kvártéy

A szálloda a Jézus Szíve templom és a Tokaji Múzeum között található Tokaj belvárosában. A LaBor Kvartély bárral, terasszal és étteremmel. Minden szobája légkondicionált és a folyóra néz. Ingyenes WIFI elérhető.

Cím: Bethlen G. u. 1. https://laborbistro.hu/kvartely/

A Tokaj borvidék szállodái között találjuk még a tarcali Andrássy rezidenciát, a Gróf Degenfeld Kastéyszállót és a mádi Botrytis hotelt.

Andrássy rezidencia wine&spa

A festői környezetben fekvő 5 csillagos szálloda 41 szobát kínál vendégeinek. Rendelkezésre áll étterem, kávézó, bár, gyermekfelügyelet, szobaszerviz és egy konferenciaterem. A közösségi helyiségekben a vendégeknek internet-hozzáférést biztosítanak. Aki saját autóval érkezik, díjmentesen parkolhat a hotel parkolójában.

A szálloda kulináris és wellness szolgáltatásokkal is várja vendégeit.  A wellness részlegében egyedülálló módon barlangfürdő is kialakításra került. VinoSense Spa részlegük modern és felkészült kozmetikai szolgáltatásokkal várja vendégeit.

A hotel programjai között többféle borkóstoló is megtalálható.

Cím:  Tarcal, Fő út 94. https://andrassyrezidencia.hu

Gróf Degenfeld Kastélyszálló

A 4 csillagos szálloda 21 szobával, festői környezetben, a Tokaj-hegyaljai borvidék szívében, egy felújított műemlék kúria épületében működik.  A szobákat Empire bútorokkal és fényűző, színben harmonizáló textíliákkal rendezték be. A nemesi szalonban, a könyvtárban, vagy a szabadtéri medencében lehetőség van felfrissülni, pihenni. 

A vendégek ingyen látogathatják a 1750-ben, Mária Terézia akkor magyar királynő tiszteletére épült Teréz-kápolnát is.

Cím:  Tarcal, Terézia kert 9. https://www.grofdegenfeld.com/

Hotel Botrytis

Mád egyik legújabb ékessége a Tokaji Borvidék dűlői között fekvő 4 csillagos szálloda, mely 6 szobával várja az ide látogató vendégeit.

Buszos és biciklis bortúrákra csábítják a bort kedvelő és azt megismerni vágyó vendégeket. Egy teniszpálya is a vendégek kikacsolódását biztosítja.

Cím: Mád, Batthyány u. 12-14. http://hotelbotrytis.com/

Címlapkép: Tokaj Hotel (forrás: https://www.booking.com)

Vissza a kategória cikkeire

error: Védett tartalom