Tokaj étterem

Tokaj étterem szempontjából is jó választás! Sok beülős-kiülős hangulatos étterem található a városban. Ha nem töltünk itt több időt, akkor is érdemes felkeresni egy-egy hangulatos vendéglőt. A sétálóutcán és környékén is számos hely csalogat becsábításra. A nagyobb szállodák is várják a la carte ételeikkel a hozzájuk betérőket.

A nagyobb hotelek éttermei mellett az alábbiak várják még az éhes vendégeket.

Tokaj étterem lehetőségek:

Bacchus Étterem

A Bacchus étterem Tokaj központjában, a Jézus szíve templom mellett található. Teraszáról gyönyörködhetünk a kis város sétálóutcájában. A családias étteremben kiülős, szabadtéri helyekkel is várják a vendégeket. A hagyományos magyaros konyha ételei mellett, igazi különlegességekkel is várják az éhes betérőket.

Cím: Tokaj, Kossuth tér 17. https://www.facebook.com/Bacchus-%C3%89tterem-Tokaj-156678851190934/

Bonchidai Csárda

1968 óta várja az éhes vendégeket, magyaros ízeivel a népszerű csárda, mely a belvárosban található.

Jó hír, hogy itt a glutén- és laktózérzékenységre is fel vannak készülve, így várják a glutén- és laktózérzékenyek vendégeket is a jobbnál jobb finomságokkal.

Cím: Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky u. 21. http://www.hollandrt.hu/tokaj-bonc.htm

Gólyafészek étterem és pizzéria

A Tisza parton a nagy parkoló mellett található az étterem. Elsősorban gyors ételeket és pizzákat kínál a kirándulóknak, fürdőzőknek. De reggeli kínálattal is várják vendégeinek. Nagy napernyők alatt kívül is helyet foglalhatunk és számos kerékpár parkoló is rendelkezésre áll.

Cím: Tokaj, Bajcsy Zs. u. 23. http://www.golyaetterem.hu/etterem/

Halra bor étterem

Tokajjal szemben a híd lábánál található étterem, a rakamazi részen. Tradicionális tiszai halételek, zamatos tokaji borok egy helyen! Halételeik friss, tiszai halakból készülnek az év minden napján. A tájjellegű, a reform és a hagyományos ételeket is kínáló étteremben heti és havi ajánlatok is megtalálhatók. Ezek az évszakoknak és idénynek megfelelően átgondolva, elkészítve. Emellett persze a népszerű állandó kínálat is megtalálható az étlapon. Érdemes felkeresni, nem fogunk csalódni!

Cím: Tokaj, Horgász utca 3. https://www.facebook.com/HalraBorEtteremTokaj/?ref=aymt_homepage_panel

LaBor Bistro

Szintén a belvárosban, nagyon szép helyen található a LaBor, mely szálláshelyet is kínál. Ha nem vagyunk farkas éhesek, akkor is jó választás! Ugyanis a különleges, látványos ételeken túl, hamburger variációkkal is várja vendégeit.

Cím: Tokaj, Bethlen Gábor u. 1. https://laborbistro.hu/

Lebuj fogadó

A Bodrog-kanyar mellett található Tokaj-Hegyalja impozáns pincefogadója, mely szálláshelyként is üzemel. Magyaros ételeken túl, vegetáriánus ételeket is kínál, sőt itt sem okoz fejtörést, hogy mit is válasszon a gluténmentesen étkező kedves vendég.

Cím: Bodrogkeresztúr, Lebuj-kanyar http://www.lebujpincefogado.hu/

Terülj-terülj asztalkám

Tokaj határában található étterem, mely magyaros és halételeket egyaránt kínál vendégeinek.

Cím: Tokaj, Dienes Pál u. 109. https://hu-hu.facebook.com/teruljteruljtokaj/

Címlapkép: Halra Bor Étterem – Tokaj (forrás: https://szallas.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom