Terülj terülj asztalkám

Tokaj Terülj terülj asztalkám nevű étterme az egyik legkeresettebb a városban. Tokaj étterem szempontjából is jó választás, hiszen a nagyobb hotelek éttermei mellett több hangulatos, kiülős-beülős várja még az éhes vendégeket a város számtalan pontján. Ilyen a Terülj terülj asztalkám is.

Akár, ha elfáradunk Tokaj nevezetességei között sétálva, vagy megéheztünk és harapnánk, valami jellegzetes helyi, vagy hagyományos halas ételt, jó választás lesz!

Terülj-terülj asztalkám étterem

Tokaj határában Bodrogkeresztúr irányában található az étterem, családi házas, kertvárosias, csodálatosan tiszta levegőjű, zöld környezetben ahol, ha szerencsénk van fészkelő gólyákat is láthatunk a kéményeken, villanyoszlopok tetején.

Az étterem családias hangulatú, modern berendezésű, mely esküvők, születésnapok és egyéb rendezvények méltó helyszínéül is szolgálhat. A tradicionális halételek és a magyaros ételek mellett megtalálhatóak az kímélőbb ételek is. Az étlap kínálta bőséges, aki ide betér, biztosan nem távozik korgó gyomorral.

Természetesen az ételek mellé a tokaji pincészetek boraiból is kínálnak, akár itt is lehetőségünk nyílik még kóstolásokra. A személyzet udvarias, gyors a kiszolgálás, az ár érték arány is rendben van. Megéri betérni, akkor is, ha nem feltétlenül esik útba.

Cím: Tokaj, Dienes Pál u. 109.

Tel: + 36 47 335 151

https://hu-hu.facebook.com/teruljteruljtokaj/

Címlapkép: Terülj terülj asztalkám étterem – Tokaj (forrás: https://www.facebook.com/)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom